Project Description

  • Waterfall Pyin Oo Lwin
  • Pyin Oo Lwin nature
  • Pyin oo lwin tourist attraction
  • Su Taung Pyi Phaya
  • pyin-oo-lwin
  • pyin-oo-lwin train

Pyin Oo Lwin

Pyin Oo Lwin sijaitsee n. 1000 kilometriä merenpinnan yläpuolella vain 65 kilometriä Mandalaysta ja tästä johtuen lämpötilat pysyvät viileämpinä, kuin polttavilla tasankoalueilla. Kasvillisuus on vehreää ympärivuoden ja Pyin Oo Lwin tunnetaankin paikallisten keskuudessa kukka- ja hedelmätuotannostaan. Tämä rauhallinen pieni kaupunki toimi sotilaiden kesäpääkaupunkina brittien vallan aikana.

Kaupungissa voi edelleenkin nähdä pilkahduksen siirtomaavallan ajoista upeiden 1900 luvun alussa rakennettujen kartanoiden muodossa, joihin voi tutustua polkupyörällä tai vuokraamalla hevoskärryt.

Noin 10 kilometriä kaupungin keskustasta sijaitsee mahtava Anisakan vesiputous, joka kohisee yli 100 metriä syvään rotkoon. Putouksen pohjalle pääsee kävelemällä jyrkkää polkua alaspäin noin 30- 45 minuuttia.

Pyin Oo Lwinistä löydät myös upean kasvitieteellisen puutarhan, jossa on upea perhoskokoelma sekä orkideapuutarha. Upeat istutukset ympäröivät järveä, joka on rakennettu siirtomaavallan aikana brittien toimesta. Kasvitieteellinen puutarha sijaitsee aivan siirtomaavallan aikana rakennetun hotellin vieressä, jossa voi myös yöpyä. Hotellista voi tiedustella ilmaista sisäänpääsyä kasvitieteelliseen puutarhaan, joka usein sisältyy huoneen hintaan.

Keskustan alueella voit vierailla myös värikkäällä markkina-alueella, jossa pääset kosketuksiin paikallisen elämäntyylin kanssa.

Kysy matkoista Maymyoon