Project Description

  • Putao Scenery
  • Putao Malikha Lodge
  • Kachin Village
  • Putao
  • Putao Trekking
  • myanmar himalaja putao

Putao

Putao on yksi Myanmarin pohjoisimmista kaupungeista ja turisteille melko tuntematon helmi. Kaupunkia ympäröi vehreä läpitunkematon viidakko ja kaukaisuudessa häämöttävät lumihuippuiset vuoret. Ympäröivissä metsissä kukkii useat luonnonvaraiset orkidealajit ja monet alueet ovat vieläkin hyvin tutkimattomia. Kaupungin ympäristöstä löytyy myös lukuisia jokilaaksoja kuohuvine koskineen ja kristallinkirkkaine vesineen. Ympäröivää aluetta asuttaa monet eri etniset vähemmistöt, kuten Kachinit, Rawangit ja Lisut, joiden jäsenet elävät pienissä kyläyhteisöissä.

Putao on aloituspiste monille vuoristovaelluksille, Mt. Hkakabo Razi vuoren huippu nousee 5,881 metriin. Nämä reitit ovat edelleen hyvin vähän kuljettuja ja täältä voi edelleen löytää koskemattomia viidakkoja kaukana sivistyksestä. Vaellukselle tulisi varata kuitenkin vähintään kaksi viikkoa aikaa ja huipulle pääseminen vaatii paljon järjestelyitä.

Kaupunkiin pääsee vain lentämällä ja ongelma on, että ilman erikoislupaa turisti ei saa lähteä tutkimaan ympäröiviä alueita. Tämän takia matkat Putaoon kannattaa järjestää matkatoimiston kautta, joka osaa hankkia tarvittavat luvat ja neuvoa tarvittavissa järjestelyissä. Muita vaikuttavia huippuja Myanmarin pohjoisessa vuoristossa ovat: Mt Phongun Razi, Mt. Phonyin Razi, Mt. Phangran Razi, Mt. Madwe ja Mt. Madoirazi.

Tiedustele matkoista Putaoon