Project Description

  • Ngapali-snorkeling-island
  • Ngapali
  • Ngapali-boat
  • Ngapali
  • Ngapali-football

Ngapali Beach

Ngapali Beach on täydellinen rantalomakohde Myanmarin länsirannikolla. Ngapali on pysynyt hyvin rauhallisena paratiisina, jossa lumivalkoinen hiekka levittäytyy yli kymmenen kilometrin matkalle. Ngapali on unelmakohde ihmisille, jotka rakastavat omaa rauhaa ja leppoista tunnelmaa.

Ngapali Beach soveltuu myös hyvin hääparien tai luksuslomailijoiden lomakohteeksi.Vähäisistä kävijämääristä johtuen ranta ei koskaan tunnu ruuhkaiselta ja voit antaa ajan unohtua ja vajota rauhalliseen rantatunnelmaan. Kristallinkirkkaat vedet ovat täydellinen ympäristö snorklaukselle, uimiselle ja monille muille vesi aktiviteeteille, kuten kalastukselle ja purjehtimiselle.

Rannalta voit myös vuokrata pyörän tai skootterin ja lähteä tutkimusmatkalle paikallisiin kalastajakyliin tai tutustumaan värikkäisiin markkinoihin. Paikallisten tärkein elinkeino on edelleen kalastus ja aamuisin voit kokea lukuisten kalastajaveneiden saapumisen öiseltä kalastusretkeltä. Illat kannattaa pyhittää rentoutumiselle hotellin rauhallisessa rantabaarissa, uskomattoman kaunista auringonlaskua ihastellen ja koktailia siemaillen.

Ngapalin rantojen läheisyydestä löydät myös lukuisia paikallisia ravintoloita, jotka valmistavat todella herkullisia aterioita merenantimista. Täällä saat takuuvarmasti tuoretta ja maistuvaa kalaa, herkullisia rapuja sekä paikallisia erikoisuuksia. Hotellien ravintolat tarjoavat monenlaisia eri ruokavaihtoehtoja ja listoilta löytyy myös tuttuja länsimaalaisia annoksia.

Kysy matkoista Ngapaliin