Project Description

Inle- Järvi

Inle järvi sijaitsee lähes tuhat metriä merenpinnan yläpuolella ja sitä ympäröivät metsäiset kukkulat tekevät maisemista henkeäsalpaavat. Kauniit vedet ja peilityyni pinta levittäytyy laajalle alueelle, järvi on pituudeltaan n. 20 kilometriä. Inle ja sen ympäristö on myös tunnettu monista eri lintulajeistaan ja alue on luonnoltaan hyvin monimuotoinen.

Sen rantoja sekä kelluvia saaria asuttaa tuottelias Intha vähemmistö, joka viljelee kasviksia esim. tomaatteja kelluvissa puutarhoissaan. Inle järvi on tunnettu jalkasoutajistaan, jotka myös kalastavat. Tämä ainutlaatuinen soututyyli, jota ei esiinny missään muualla maailmassa perustuu siihen, että soutaja seisoo puuveneen takaosassa yhdellä jalalla samalla kun hän soutaa toisella jalalla airolla.

Järveltä ja sen ympäristöstä löytyy paljon mielenkiintoisia vierailukohteita niin kulttuurista, historiasta kuin luonnosta kiinnostuneille. Inlen koet parhaiten ottamalla veneajelun, jolloin voit vierailla alueen monilla eri nähtävyyksillä kauniiden järvimaisemien lipuessa ohi. Myös yöpyminen järvenpäälle rakennetuissa hotelleissa on ainutkertainen elämys.

Tee varaukset etukäteen hyvissä ajoin, jotta voit saada ainutkertaiset majoitukset, kuljetukset ja vierailut.

Kysy Inle-järven retkiä