Project Description

  • Moulmein Hpa An saddar cave
  • hpa an

Hpa An

Hpa An, Kayah osavaltion pääkaupunki on rauhallinen pikkukaupunki Thanlwin-joen varrella, kuvankauniiden maaseutumaisemien sekä kalkkikivivuoriston ympäröimänä, noin 270 kilometriä Yangonista itään.

Hpa-Anin luolat
Voit tehdä Hpa-Anista kätevästi retkiä alueen tippukiviluoliin. Ehkä upein kaikista on 800m pitkä Saddan Cave luola joka kulkee koko vuoriston läpi. Luodan edustalla oleva Buddhalaisluostari on järjestänyt valaistuksen luolaan. Ota kengät mukaan kassiin, sillä temppeli luolassa tulee kulkea paljain jaloin. Luolan toisessa päässä on pieni lampi ja venepoikia joiden kyydissä pääset lammen halki toiseen luolaan ja kiertämään takaisin aloitus paikkaan.

Zwekabin vuori
Zwekabin-vuori tarjoaa fyysen haasteen joka kannattaa harkita tarkkaan ennen kuin lähtee rinteille kiipeämään. Suosittelemme paikallisen vuorioppaan/ polunäyttäjän mukaan ottoa. Zwekabin vuori on yli 700m korkuinen jyrkkä kalkkikivikarstivuori. Huippuharjanteelle on 2 polkua. Länsipuolelta nouseva reitti lähtee Lumbini Gardenista. Ota mukaan tarpeeksi juomaa ja evästä tämä on tiukka nousu ja alastulo on vielä rankempi. Polun jyrkimmissä kohdissa on kaiteet ja betoniportaat. Huipulle päässeet nauttivat upeista maisemista buddhalais luostarin ja stupan tuntumassa.

Lumbini Garden
Ihaile Buddhien määrää Lumbini gardenissa Zwekabin vuoren juurella.

Kyauk Kalat Pagoda
Yksi Myanmarin ainutlaatuisimmista pagodoista, luonnon ihmeeksi julistettu Kyauk Kalat pagoda on pienen järven keskeltä nouseva karstivuori jonka laelle on rakennettu pyhättö.

Jokiristeilyt Thanlwin-joella
Voit risteillä Hpa-Anista Mawlamyineen n.4tuntia, tai tehdä iltapäivällä lyhyemmän retken Hpa-Anin läheisyydessä.

Kysy lisää Hpa Anista